Zavarovanje

ZAVAROVANJE VOZIL

 

V podjetju Ekomobil Car d.o.o. sodelujemo z uglednimi slovenskimi zavarovalnicami in nudimo zelo ugodna obvezna ter kasko zavarovanja in to vse na enem mestu.

Sklepamo avtomobilska zavarovanja naslednjih zavarovalnic:

  • Zavarovalnica Maribor
  • Zavarovalnica Triglav
  • Zavarovalnica Tilia
  • Zavarovalnica Adriatic Slovenica
  • Zavarovalnica Generali
  • Zavarovalnica Grawe

Vsem našim kupcem vozil nudimo možnost, da svoja vozila zavarujejo ugodneje in to kar s do 50 % popusta.

 

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti

Obvezno avtomobilsko zavarovanje mora po zakonu imeti vsak avto, ki ga želimo uporabljati v prometu. Gre za zavarovanje pred potencialno škodo, ki ga z avtom povzročimo drugi osebi. Zavarovalne vsote so zakonsko določene, po želji jih lahko tudi zvišamo. Cena za obvezno zavarovanje je odvisna od moči motorja (KW) in bonitete. Z vsakim letom, ko ne prijavite škodnega dogodka, pridobite 2 premijska razreda (10% bonusa). Zraven tega lahko koristite popust na vozniške izkušnje in starost voznika, popust za mlade družine in gasilce, popust za več let brez škod ter paketni in gotovinski popust.

Delni kasko

Z delnim kaskom se lahko zavarujete proti posameznim nevarnostim, ki se pogosto zgodijo pri zavarovanju avtomobila. Delni kasko lahko sklenete z ali brez polnega kaska, torej ga lahko dodate tudi samo obveznemu avtomobilskemu zavarovanju.

Kasko zavarovanje vozil

Kasko zavarovanja so namenjena kritju škode na vašem vozilo zaradi lastne odgovornosti, narave ali dejanj tretjih oseb. Cena za kasko zavarovanje je odvisna od nove nabavne Eurotax vrednosti avtomobila in premijskega razreda pri kasko zavarovanju.

NAŠI PARTNERJI PRI ZAVAROVANJU:

ekomobil-zm

ekomobil-triglav

ekomobil-tilia

ekomobil-as

ekomobil-generali

ekomobil-grawe